22 Temmuz 2009 Çarşamba

Fenerbahçe'nin Transferleri: Andre dos Santos ve Cristian Oliveira

Fenerbahçe kimi aldı? Yeni transferleri kimler?

Fenerbahçe, Corinthians'tan Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira'yı transfer ettiğini açıkladı.

Yabancı oyuncu transferinde suskun kalan Fenerbahçe, Corinthians'tan iki futbolcuyu birden kadrosuna kattığını açıklayarak bombayı patlattı.

Üç gündür Brezilya'da bulunan ve transfer görüşmelerinde bulunan Aykut Kocaman'ın, Andre Dos Santos ve Christian Oliveria'yla resmi sözleşme imzladı.


Andre Dos Santos Kimdir?

André Clarindo dos Santos

27 yaşındaki Dos Santos, Brezilya Milli Takımı'nın formasını ilk kez Konfederasyon Kupası'nda giymişti. Sol kanatta görev yapan futbolcu, defansta ve orta sahada görev alabiliyor.

Profesyonelliğe ilk adımını 2003 yılında Figueirense takımında atan Dos Santos, 2005 yılında Flamengo'da 2006 yılında ise Atletico-MG'de kiralık olarak forma giydikten sonra, 2008 yılında Corinthians'a transfer olmuştu.


Christian Oliveria kimdir?

Cristian Mark Junio Nascimento Oliveira Baroni

Fener'in ilacı olur mu?

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı bir diğer Brezilyalı Oliveria ise, orta sahada defansa yönelik oynuyor. Brezilyalı futbolcunun, Fenerbahçe'nin bu mevkideki sıkıntısı çözüp çözemeyeceği ise merakla bekleniyor.

26 yaşındaki Oliveria ise, 2000 yılında Paulista'da başladığı futbol hayatına, burada oynadığı 5 sezonun ardından, sırasıyla Atletico Parnaense, Flamengo ve Corinthians'ta devam etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder