17 Temmuz 2009 Cuma

Barcelona Zlatan İbrahimoviçi aldı mı?



İspanyol basını, Ibrahimovic'in 40 milyon avro + Eto'o karşılığında Barcelona'ya imza attığını duyurdu. Katalan ekibinin bu transfer karşılığında 40 milyon Avro ve Samuel Eto'o ve Hleb'i İtalyan devine kiralık olarak vereceği bildirildi

Sport'a göre, Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Raul Sanllehi, Inter Başkanı Moratti'yle perşembe gecesi geç saatlerde bir araya geldiler ve görüşmenin sonunda anlaşma sağlandı.

Barcelona kökenli gazete, Ibrahimovic'in Nou Camp'a transfer olmak istemesinin ve Eto'o'nun sözleşmesinin gelecek yıl sona erecek olmasının, transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Barça'nın David Villa transferinde başarısız olmasının ardından, Guardiola'nın bir an önce Ibrahimovic'i takımında görmek istediği, Laporta'nın da acil bir istekle Moratti'den randevu aldığı belirtildi.

Bir başka spekülasyon ise, Ibra'nın Barcelona'da oynamak için maaşında kesintiye gitmeyi göze aldığı. Ancak, Eto'o'nun 5 yılda toplam 65 milyon avroluk bir para talep ettiği yönünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder