18 Temmuz 2009 Cumartesi

Fatih Tekke Trabzon'a Geliyor mu sorusu cevaplandı.


Sadri Şener: "Fatih Tekke'den vazgeçtik"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke transferinden vazgeçtiklerini açıkladı. Şener, bordo-mavili kulübün, Fatih Tekke'nin talep ettiği bedeli karşılayabilecek durumda olmadığını ifade etti.



Trabzonspor'un Fatih Tekke'yi transfer girişimleri, en azından şimdilik son buldu. Karadeniz kulübünün başkanı Sadri Şener, son günlerde ismi medyada sık sık anılan Zenit St-Petersburglu futbolcuyla ilgili transfer çalışmalarını durduklarını söyledi.

Trabzonspor'un eski kaptanını takıma geri kazandırmak üzere bir süredir girişimlerde bulunduklarını doğrulayan Sadri Şener, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu aşamada Fatih Tekke`nin formasını giydiği Zenit kulübünde aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hâle getirmiştir. Bahsedilen rakamı kulübümüzün karşılaması mümkün olmadığı gibi yapılacak farklı bir anlaşmanın da Fatih Tekke`nin yıllık kazancı anlamında ciddi bir kayba uğrayacağı sonucunu doğuracağından, gelinen noktada yönetim kurulumuz başta olmak üzere ilgili tum birimlerimizin vardığı ortak kanı, söz konusu transferden vazgeçilmesi yönünde olmuştur" sözlerine yer verdi.

Şener, Fatih Tekke'nin Trabzonspor altyapısından yetişen ve bordo-mavili kulübe büyük emeği geçen bir isim olduğunu ve ilerleyen yıllarda kendisiyle yeniden biraraya gelebileceklerini belirterek, açıklamasını, "Fatih Tekke`ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz" ifadesiyle tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder