18 Temmuz 2009 Cumartesi

Fenerbahçe Nürnberg berabere


Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Almanya kampında bu sezon Bundesliga'da mücadele edecek olan Nürnberg ile karşı karşıya geldi.

Maçın henüz 2. dakikasında Deivid'in golüyle öne geçen sarı-lacivertli takım, 25. dakikada Emre Belözoğlu'nun attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Nürnberg 30. dakikada Eigler'in attığı golle skoru 2-1'e getirirken, ilk yarı da bu şekilde sonuçlandı.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, Fenerbahçe 68. dakikada Deivid'in attığı golle 3-1 öne geçti. 74. dakikada Eigler ve 89. dakikada Mintal'in attığı goller maçın skorunu belirledi ve mücadele 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.




Fenerbahçe karşılaşmaya Volkan Demirel, Roberto Carlos, Önder, Bilica, Gökhan Gönül, Emre, Deniz, Uğur Boral, Deivid, Alex ve Semih'ten oluşan ilk 11'le çıktı.

Fenerbahçe'de Roberto Carlos karşılaşmaya kaptan olarak çıktı. Karşılaşmada Fenerbahçe'yi yaklaşık 5 bin gurbetçi taraftar da yalnız bırakmadı.

Sarı-lacivertli takımda 83. dakikada Semih hafif bir sakatlık geçirerek yerini Onur'a bırakırken, Volkan Babacan, Bekir, Vederson, Selçuk, Colin Kazım gibi isimler de maçın ikinci yarısında oyuna girdiler.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kamp döneminin yoğun bir tempoda geçtiğini ve ağır çalışmalar yaptıklarını belirterek, Nürnberg karşısında zaman zaman futbolcularında yorgunluğun göze çarptığını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder