30 Haziran 2009 Salı

DAUM YENİDEN KADIKÖY'DE


Luis Aragones ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de, Christoph Daum dönemi resmen başladı. Alman teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle sarı-lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde ilk olarak söz alan başkan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte Christoph Daum ile yeni bir dönem başladığını söyledi.
Daum ile çalıştıkları 3 sezonda 2 şampiyonluk aldıklarını hatırlatan başkan Yıldırım, "2 yıllık bir ayrılıktan sonra bu sene tekrar kendisiyle anlaşarak, yarım kalan işi halletmek için bir araya geldik. Kongrede bir söz verdik, dedik ki ‘Fenerbahçe 3 yıl şampiyon olacak.' Bu sözümüzü yerine getirmek için Daum ile anlaştık. Kendisine güveniyoruz" diye konuştu.
Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarıya koşacak bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, "Transfer çalışamalarımız devam ediyor. Sayın Daum'un istekleri doğrultusunda eksiklerimiz varsa gerekli yerelere gerekli isimleri de alacağız. Yeni dönemin hem hocamıza hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım'ın ardından söz alan Daum ise sözlerine Türkçe başlayarak, "Bugün Fenerbahçe'de yeniden sizinle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah Fenerbahçe şampiyon, ben çok mutluyum. Efsane Başkan Aziz Yıldırım'a ve yönetime beni evime geri getirdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Fenerbahçe'de imkanların çok iyi olduğuna dikkat çeken Daum, "Bu imkanları kullanarak başarılı olacağız. Takımın ruhu çok önemlidir ve eminim Fenerbahçe en güçlü takımı sahaya sürecektir. İlk hedefimiz Türkiye şampiyonluğu" şeklinde konuştu. NTVSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder