29 Haziran 2009 Pazartesi

Leo Franco 1 Temmuz'da Cim Bom'da




Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için anlaşılan Arjantinli kaleci Leo Franco'nun 1 Temmuz'dan sonra İstanbul'a geleceğini açıkladı.
Sezgin'in Hollanda kampında GS TV'ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Sezgin, daha önce gizlice İstanbul'a getirdikleri ancak bugüne kadar kulüp tarafından resmi bir açıklama yapılmayan Leo Franco transferini doğruladı.
Hollanda'da kamp yapan takımın kafilesinde 33 futbolcu bulunduğu belirtilerek, kadro yapısıyla ilgili verebileceği bir tüyo olup olmadığı sorulan Sezgin, ''Şimdi bunun dışında genç oyuncularımız da var, U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var, mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar'' dedi.

UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri FC Tobol'u izlemek için Kazakistan'a bir görevli gönderdiklerini bildiren Sezgin, ''Oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde, İstanbul'dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların bir avantajı şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bugün de maçları vardı. 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemek için oraya gönderdik. En hazır bir şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için her yöntemi kullanıyoruz'' diye konuştu. NTVSPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder